PROFIL

Uddannelse

2014-2015
Manning Inspire Life – og Businesscoach

2011-2016
Kurser i Enneagrammet og Skyggearbejde

2014-2016
Selvstudie i Narcissistiske relationer og psykopati

1994-2016
Produktionsleder eller indspilningsleder på 17 spillefilm, 16 Tv-serier, reklamefilm og Tv-programmer, samt forskellige ansættelser herunder assistent for Lars von Trier i knapt tre år. Derudover projektansættelser bl.a. opstart af filmiljø i Århus, herunder Den Vestdanske filmpulje.

Den indledende samtale er gratis

Du kan altid kontakte mig til en uforpligtigende, indledende samtale, hvor du fortæller om din udfordring.

Baggrund

Jeg coacher ud fra en bred livserfaring, Life- og Business Coachuddannelsen fra Manning Inspire og mine personlige erfaringer som freelance koordinator, leder og mellemleder i film og Tv-branchen gennem 22 år.

Jeg har koordineret og ledet optagelser på spillefilm, Tv-serier, Tv-programmer og reklamer, både i Danmark, Europa, USA og Sydamerika.

I filmbranchen målsætter vi højt, det har altid været filmproduktionens natur at udfordre rammerne. Coaching og filmproduktion har det til fælles, at der skal tages hånd om det, som umiddelbart fremstår svært eller umuligt, og gennem systematisering omsætte det til handling. Altså hele forvandlingen fra tanke til produkt, fra manuskript til færdige filmoptagelser.

FACEBOOK

Like mig på Facebook og få nyheder om min blog

Livssyn

Vi skal forholde os konstruktivt til skuffelser, og vi skal dyrke de glæder, der er foran os.

Vi skal være tilstede for os selv og for andre. Vi skal tilgive når vi er klar til det.

Vi er nødt til at navigere bedst muligt i fællesskabet, men på samme tid skal vi også navigere bedst muligt for os selv. Det kan være en svær balance, vi skal gøre det ansvarligt og skabe nyt, hvor det endnu ikke er godt nok.

Jeg er ikke af den overbevisning at der findes et endegyldigt svar på livets gåder. Livets er fuldt af udfordringer som vi må lære af og vi bør dele viden.

Jeg bilder hverken mig selv eller andre ind, at alt er muligt gennem coaching. Men jeg ved, at vi altid kan udfordre opfattelsen af vores egne begrænsninger. Det samme gælder ydre og indre mål. Jeg mener, det er noget ethvert menneske bør holde sig bevidst om – uanset hvem du er og hvad du laver. Jeg vil næste sige at jo mere overbevist du er om dig og dit, jo større spørgsmål bør du stille dig selv. Det kan holde arrogancen fra døren og dermed kan du forholde dig givende og livfuld overfor andre.